Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz,“Siirt’te Asayiş, İyi Durumda”
banner229

 Geçen hafta Polisevindeki toplantıda Siirt’in 2015 yılı değerlendirmesini yapan Vali Mustafa Tutulmaz, dün de aynı yerde Asayiş görevini üstlenmiş olan Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarımızın  yaptıkları çalışmaların, detayları dile getirilmelerine olanak tanıdı.

  Toplantının önemli konuda daha geniş bilgi sunulması nedeniyle düzenlendiğini belirten Vali Tutulmaz: “terör her yerde, her zaman olabilir. Bir-iki terör olayı kimsenin moralini bozmamalı. Siirt halkı bu konuda bilinçlenmiştir ve verdikleri destek huzura dönüşmektedir...” dedi.

   Validen sonra söz alan İl Emniyet Müdürü Mustafa Tutulmaz da verdikleri özverili çalışmanın, Teşkilatı adına Güvenlik Şube Müdürü Volkan Şen tarafından, sinevizyon eşliğinde verileceğini söyledi ve bilgilendirmede bulunan Şen’in bazı söylemlerine zaman zaman açıklık getirerek, Jandarma uyumlu çalıştıklarını, asayişi sağlamadaki kararlılıklarının devam edeceğini vurguladı.  Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren de geniş izahatlarında, teşkilatının birçok alandaki operasyonlarını gözler önün serdi.
   Basın mensuplarınca sorulanların yanıtlandığı toplantıda; Siirt’te asayişin iyi durumda olduğu, 112 kamu görevlisi için adli ve idari işlem yürütüldüğü, trafik kurallarına riayet edilmesi gerektiği, yeni ehliyetlerin verilmesine başlandığı da dile getirildi. Toplantı, Vali Mustafa Tutulmaz’ın, 2016 yılının Siirt asayişi için daha iyi geçmesi temennisinde bulunarak Siirt halkına teşekkür etmesiyle sonlandı.

 

Anahtar Kelimeler:
SiirtVali TutulmazAsayiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.