Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Veda Ziyaretlerinde
banner229

Bakanlar Kurulunca hazırlanan Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliğine atanan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, medyasiirt büromuzu ziyaret ederek veda ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, medyasiirt Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özer ve Doğan Haber Ajansı Siirt İl temsilcisi Turan Koyuncu hazır bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ı kapıda karşılayan medyasiirt Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özer ve Doğan Haber Ajansı Siirt İl temsilcisi Turan Koyuncu bu zamana kadar ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Vali Tutulmaz’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, görev yaptığı süre içerisinde Siirt’te herkese eşit mesafede ve bütün kurum ve kuruluşlarla yakın işbirliği içerisinde çalışma yaptıklarını belirterek, Siirt´te görev yapmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

Vali Tutulmaz,“Siirt’te hizmet ettiğimiz 3 yıllık süre zarfında Devlet-vatandaş kucaklaşmasını esas aldık. Vatandaşlarımızla karşılıklı sevgi, saygı, muhabbet, uyum ve dayanışma içinde görev yapmanın onurunu yaşadık. Tüm kadirşinas Siirtlilere arzı veda eder, en iyi dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sadık işlek 7 yıl önce

sayın valim yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür eder yeni hayatınızda başarılar dilerim