Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, TOKİ KONUTLARINI İNCELEDİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından il merkezinde yapım inşaatları devam eden konutları inceleyerek, denetimlerde bulundu.
Konutların bulunduğu inşaat alanı ve sosyal donatıları gezerek inceleyen Vali Tutulmaz, yüklenici firma yetkililerinden, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kamu inşaatlarının yapımında, kalitenin artırılması ve denetimlerin gerekliliğine dikkat çeken Vali Tutulmaz, İlimiz Merkez, Barış Mahallesinde yapımı devam eden; 355 Konut, 16 derslikli İlköğretim Okulu, Cami ve Ticaret Merkezi inşaatı ile çevre düzenleme yapım işinin yüzde 90 seviyesinde olduğunu belirterek, konutların tamamlanması ile birlikte hak sahiplerine en kısa sürede teslim edileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.