Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ
banner229
Vali Mustafa Tutulmaz, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Vali Mustafa Tutulmaz, Sağlık sorunları nedeniyle uzun bir zaman tedavi gördüğü il dışından Siirt’e dönen Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak ilin ekonomisi ve Siirt Tüccar Sanayicisi ile ilgili bilgi alıverişinde bulundu.
STSO Başkan vekili Nedim Kuzu tarafından karşılanan Vali Tutulmaz, Kuzu’dan geçirdiği rahatsızlık hakkında bilgi aldı. Kuzu’nun sağlığına kavuşmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Tutulmaz, geçmiş olsun dileklerini ileterek Oda çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Kuzu, oda çalışmaları ile odanın okullara verdiği eğitim desteği ile istihdamın geliştirilmesi ve yatırımların teşvik edilmesi amacıyla KOSGEB ve IŞ-KUR’la birlikte yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Vali Tutulmaz, bu tür çalışmaların yürütülmesinin önemine değinerek oda yetkililerini kutlayarak teşekkür etti.
Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali peçe 8 yıl önce

sayın valim tarım il müdürlüğünde çalışma ve hizmet gevşemesi hat safhada kamuoyuna
duyrulur.