Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Rektör Prof. Dr. Murat Erman’ı Ziyaret Etti
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve Siirt İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Kezer Yerleşkesindeki yeni rektörlük binasının hizmete girmesi nedeniyle Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’ı rektörlük binasındaki makamında ziyaret etti.
Sohbet ortamında geçen ziyarette yeni yerleşkenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında kısa bir demeç veren Rektör Prof. Dr. Murat Erman; Yeni yerleşkeye geçiş ile birlikte personellere daha rahat bir çalışma ortamı sağladıklarını, böylece enerjimizi daha etkili ve verimli kullanabilme imkanına eriştiklerini söyledi.
Rektör Prof. Dr. Murat Erman, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Adnan Memduhoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.