Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Orucunu Görev Başındaki Polislerle Birlikte Açtı
banner229

Siirt’in giriş ve çıkışlarında bulunan güvenlik kontrol noktalarını ziyaret eden Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, orucunu polislerle birlikte açtı.

Vali Tutulmaz, Siirt-Kurtalan yolu, güvenlik kontrol uygulama noktasında polisler tarafından hazırlanan iftar sofrasına misafir oldu.

Orucunu, görev başındaki polislerle birlikte açan Vali Tutulmaz, kendilerine hayırlı görevler ve hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu.

Terörle mücadele kapsamında hayata geçirilen yeni güvenlik konsepti kapsamında kentin girişlerinde oluşturulan kontrol noktalarında denetimler sürüyor.

Güvenlik kontrol noktasında görev yapan polislerle bir süre sohbet eden Vali Tutulmaz, alınan güvenlik tedbirleri hakkında bilgi aldı.

Vali Tutulmaz, halkın huzur ve güvenliği için yapılan uygulamalarda, vatandaşlar ile kurulan diyaloglarda hoşgörü esasına dayanan bir anlayışla görev yapan güvenlik kuvvetlerine teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN, VATANDAŞLARA İFTAR İKRAMI

İftar sırasında kontrol noktasında görev yapan polisler tarafından araç sürücülerine ve araçta bulunan vatandaşlara iftarlarını açmak için çeşitli ikramlarda bulundular.

Araç sürücüleri ve vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti belirterek, güvenlik güçlerine teşekkür ettiler.

Vali Tutulmaz’a, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.