Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Merkezindeki Okullarda denetim ve incelemelerine devam ediyor. Vali Tutulmaz, Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi ile Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI YAPILDI
Okulların genel eğitim durumu ve yapılan eğitim ve öğretim çalışmaları ile ilgili olarak Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve Okul Müdürlerinden bilgi olan Vali Tutulmaz, ilk olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca Takasbank Güzelsanatlar Lisesinde okuyan 44 ihtiyaç sahibi öğrenciye giyim yardım törenine katıldı.
Öğrencilere yapılan giyim yardımının ardından, Takasbank Güzelsanatlar Lisesinde sınıfları tek tek gezerek, Öğretmen ve Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Tutulmaz, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, her öğrencinin en az iki Enstrüman öğrenmelerini, Okul bünyesinde oluşturulan kütüphanelerden yararlanarak, bol bol kitap okumalarını ve derslere programlı çalışmalarını istedi.
Buradan ayrılan Vali Tutulmaz daha sonra Sosyal Bilimler Lisesini ziyaret ederek, Okulda yapılan “Okul Meclis Başkanlığı Seçimi”ni izledi. Sınıfta Öğrencilerle birlikte sıralarda oturan Vali Tutulmaz, Propaganda yaparak kendini tanıtan öğrencileri tebrik ederek, başarı dileğinde bulundu.
Vali Tutulmaz, ziyaret ettiği Okullarda, Okul müdürleri ve öğretmenlerle de eğitim sorunlarını değerlendirdi. Okul gezileri sırasında Vali Tutulmaz’a Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve bazı kurum müdürleri eşlik etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.