Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, KURUM DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
banner229
Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu’nu ziyaretinin ardından, Vali Mustafa Tutulmaz, Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.
İl Tarım Müdürlüğü ek hizmet binasına giden Vali Tutulmaz, Şube müdürleri ve kurum çalışanları tarafından karşılandı. Vali Tutulmaz, kurumdaki tüm büroları tek tek gezerek, çalışanlardan yaptıkları işler hakkında bilgi aldı.
Siirt’in tarım ve hayvancılık potansiyeli ile tarımın gelişmesi adına yürütülen projeler hakkında bilgiler alan Vali Tutulmaz, Çiftçilerimizi hem ekonomik hem de teknik açıdan destekleyen, yaşam standartlarının yükseltilmesine yönelik kırsal kalkınma projelerine ağırlık verilmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.