Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
banner229

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Jandarma Teşkilatının 178’nci Kuruluş Yıldönümü nedeniyle, Kutlama Mesajı yayınladı.

 “Ülkemizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, 24 saat hizmet veren güvenlik kuvvetlerimiz; demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizin, birlik ve bütünlüğünün, aziz milletimizin huzur ve selametinin en önemli teminatıdır.

Köklü ve başarılı bir geçmişe sahip Jandarmamız, ATATÜRK ilke ve inkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, dürüst, tarafsız, adil ve inandırıcı bir anlayışı her zaman kendisine şiar edinmiştir.

Jandarma Teşkilatımız, tüm yurtta olduğu gibi, ilimizde de, huzur ve güven unsurunun yapılanmasında,  çok ciddi çalışmalar yürütmektedir. Teröre ve suç örgütlerine karşı, önemli başarılar elde edilerek, halkımızın yalnızca bugünü için değil, geleceği için de güven vermektedir.

Jandarma Teşkilatımızın ve diğer tüm güvenlik kuvvetlerimizin terör örgütlerine karşı büyük kahramanlıklarla yürüttüğü mücadele ise her türlü takdirin üzerindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 178’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum.”

Mustafa TUTULMAZ
            Vali

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.