Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
banner229

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Tutulmaz, bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişmenin, kadına ayırdığı yer ve ona duyduğu saygı ile verilen hak ve sorumluluklarla ölçüldüğünü ifade etti.

Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınların ve annelerin daima özverinin, sevginin ve medeniyetlerin oluşum kaynağı olduğunu belirten Vali Tutulmaz, şunları kaydetti: "Devletimizin çıkardığı yasalar ve yapılan düzenlemelerle aile bütünlüğünün korunması, şiddete uğrayan kadınlarımızın, şiddet ortamından uzaklaştırılması ve güvenceye alınmasının sağlanmasına çalışılmıştır.

Hedef, üreten ve eğitilmiş kadınların sayısını çoğaltmak olmalıdır. Sağlıklı kuşakların yetişebilmesi için öncelikli konular arasında kadınların eğitimi yer almalıdır. Bu konuda resmi kurumların yanında, sivil toplum örgütleri ve hepimize büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

Bu duygularla, sevginin, şefkatin ve hoşgörünün kaynağı olmuş kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.