Bu haber kez okundu.

VALİ, TUTULMAZ  HALK ZİYARETLERİNE  DEVAM EDİYOR
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Güres caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
Esnafa bol kazanç dileyen Vali Mustafa Tutulmaz, ilde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güres caddesindeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek, kendileri ile sohbet eden Vali Mustafa Tutulmaz,’İlimizin sosyo–ekonomik gelişmesinde, devlet vatandaş kucaklaşmasında çok iyi mesafeler alındığını’ söyledi.
Devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Vali Tutulmaz, Halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek, huzur ve güvenini sağlamak amacıyla çalışmalarımız ve projelerimiz aralıksız devam etmektedir. Elbette ki uzun yılların birikmiş sorunlarını bir an da çözmemiz mümkün değildir. Ancak son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlar, geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyor. Siirt'i daha yaşanır bir kent haline getirmek amacıyla vatandaşların görüş ve önerileri bizim için önemlidir.”dedi.
İşadamı Tevfik Yeşilbaş’a ait 80 bin parça eşyadan oluşan koleksiyonunu da ziyaret eden Vali Tutulmaz, kendisini tebrik etti. Vali Tutulmaz daha sonra Güres caddesi üzerinde ışkın (Ribes) satan bir vatandaşla sohbet etti.
Vali Mustafa Tutulmaz’ın esnaf ziyaretinde, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan ve bazı kurum müdürleri’ de hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.