Bu haber kez okundu.

VALİ TUTULMAZ, ESNAF ZİYARETİNDE
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, kamu kurumları ile özel sektör kuruluşları ziyaretlerinin yanı sıra, Kent Meydanına yakın alanda yer alan esnafları da ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
 Esnaflarla sohbet ederek, kendilerine bol kazanç dileyen Vali Mustafa Tutulmaz, yapımı devam eden Siirt Kent Meydanı projesi hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
Siirt ilimizi daha yaşanır bir kent haline getirmek amacıyla, eğitimden-sağlığa, tarımdan hayvancılığa, enerjiden, kültür-turizme kadar pek çok alanda, önemli Projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Vali Tutulmaz:”Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak, huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız ve projelerimiz devam etmektedir.”diye konuştu.
DEVLETİN SICAK ELİ HEDİYE TEYZEYE UZANDI
Yardım talebinde bulunmak amacıyla, Valiliğe gelen Hediye Ertaş adlı yaşlı bir vatandaş, Valilik girişinde, Vali Tutulmaz’a sorun ve taleplerini iletti.
Hediye Ertaş adlı vatandaşla bir süre sohbet ederek, sıkıntılarını dinleyen Vali Tutulmaz, ilgililere talimat vererek, taleplerinin karşılanmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.