Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Baykan'da Vatandaşlara Aşure Dağıttı
banner229
Baykan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Aşure etkinliğine katılan Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlarla bir araya geldi.
Baykan Merkez Cami avlusunda Vatandaşlara hitap eden Vali Mustafa Tutulmaz, “Bu gün böyle güzel ve anlamlı bir atmosferde, vatandaşlarımızın yoğun katılımları ile hep birlikte bir araya geldik. Emeği geçenlere ve siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, Muharrem ayınızı tebrik ediyorum.” dedi.
Böyle etkinliklerin toplumumda birlik ve beraberlik duygusunu geliştirdiğini ve ortak paydada buluşabilmemizi sağladığını kaydeden Vali Tutulmaz,”Birlikte yaşamaya, kardeşliğe ve hoşgörüye çok ihtiyaç hissettiğimiz bu günlerde, Kardeşlik binasını ayakta tutmak için aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara fırsat vermeyelim. Türk’üyle, Kürt’üyle, laz’ıyla, Çerkez’iyle, Arnavut’uyla, bu aziz Milletimiz bin yıldır, bu coğrafyada dostluk, kardeşlik, barış ve huzur havası içinde yaşamaktadır.
Yaşamaya da devam edecektir. Tüm farklılıklarımızı biz zenginlik olarak görüyoruz.Aşure günleri de, mayasını bu kültürden alan barışın kardeşliğin, huzurun sembolüdür.” diyerek sözlerini tamamladı.
İl Müftüsü Faruk Arvas’ ın okuduğu duanın ardından, Aşure kazanlarının başına geçen Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlara aşure dağıttı.
Baykan’da incelemelerini tamamlayan Vali Tutulmaz daha sonra Veysel Karan-i Beldesine geçerek, vatandaşlarla sohbet etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.