Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Baykan İlçemizde İncelemelerde Bulundu
banner229

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Baykan ilçesi ve Veysel Karani Beldesini ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.

Veysel Karani Beldesinde Köy ve Mahalle Muhtarları, Kanaat önderleri ve STK temsilcileri ile bir araya gelen Vali Tutulmaz, daha sonra TOKİ tarafından Belde de Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapımına başlanan, 55 adet Konut, 145 adet Dükkân, 2 adet Müştemilat inşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme yapım işini denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanlığını ziyaret eden, Vali Tutulmaz, incelemelerine Baykan ilçesinde devam etti.

Yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Baykan yeni Hükümet Konağını ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, Kaymakam Mehmet Kocabey’den, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Baykan Belediyesini de ziyaret ederek, yetkililerden bilgi alan Vali Tutulmaz, daha sonra Baykan Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Vali Tutulmaz, Öğrencilerle sohbet ederek, öğretmenlerle ilçenin eğitim sorunlarını masaya yatırdı.

Okul ziyaretinin ardından, Vali Tutulmaz Özel bir Kafe’nin açılışına katılarak, ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Tutulmaz, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Tutulmaz’ın ilçe ziyaret programına; Vali yardımcısı Bünyamin Kuş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, İl Jandarma Komutan Vekili Volkan Yılmaz, İl Mili Eğitim Müdürü Fethi Suay ile yatırımcı kurum müdürleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.