Bu haber kez okundu.

“15 Temmuz Milli İradeye Sahip Çıkma” Fotoğraf Sergisi Açıldı
banner229

Siirt'te, "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" Temalı Fotoğraf Sergisi açıldı.

Siirt Valiliği, Siirt Belediyesi ve Anadolu Ajansı iş birliğiyle Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda açılan sergiye, vatandaşlar ilgi gösterdi.

Eski Siirt valiliği hizmet binası önünde açılışı yapılan fotoğraf sergisine; Vali Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Ali Fuat Atik, serginin açılışında yaptığı konuşmada, “15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde çekilen fotoğrafların asil milletimizin imanını, vatan sevgisini ve ülkemizi hainlere teslim etmeyeceğinin ifadeleri vardı. Allah bize bir daha böyle kötü günler yaşatmasın." dedi.

Siirt halkının da darbe girişiminde gösterdiği anlamlı mücadeleyle örnek olduğunu kaydeden Vali Atik, "Tam bulunduğumuz noktada o gece yaşananlardan dolayı Siirt halkına gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum. Bu kapıya siper oldular devletin namusunu kimseye çiğnetmediler. İşte biz buyuz ama o hainler, 1 dolarlık aşağılıklar, alçaklar,

Pensilvanya'daki efendilerinin sümüklü mendilini yalayanlar şimdi hak ettiği cezayı alıyorlar. Hiç kimse Türk milletinin namusuna dokunmaya cesaret etmesin, aklından dahi geçirmesin. Tüm Siirt halkına en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki namusumuzu kimseye çiğnetmediniz. Allah hepinizden razı olsun." dedi.

Fotoğrafların ayrıntılarında Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Çerkez'iyle, Laz'ıyla, Türk milletinin büyüklüğünü gördüğünü dile getiren Vali Atik, millet olarak vatana kalkan elleri kırmasını çok iyi bildiklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.