Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz, Başkan Vekili Taşkın İle Birlikte Esnaf Ve Vatandaşları Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ile birlikte ilimiz merkez Doğan mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Vali Tutulmaz ilk olarak İş-kur’un Engelli İstihdamına Yönelik Destek programı kapsamında, Doğan Mahallesinde işini kuran İşitme engelli Elif Oğuz adlı vatandaşı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Daha sonra Doğan mahallesinde bulunan esnafları gezerek, bol kazanç dilediler. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Vekili Taşkın, esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Tutulmaz ve Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, daha sonra sırasıyla Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekler Federasyonu ve Askerlik Şube Başkanlığını ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.