Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, ULUS AİLE DESTEK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Ulus Aile Destek Merkezleri’nce yürütülen, biçki-nakış, el sanatları, ev ekonomisi, Trikotaj, okuma salonları ve çocuk gelişim merkezlerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Ulus Aile Destek Merkezi bünyesinde yapılan çalışmalar ve yürütülen kurslar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Tutulmaz, buradaki atölyelerde çalışan kursiyerlerle bir süre sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi.
Daha sonra Aile Destek Merkezi tarafından düzenlenen Aşure etkinliğine katılan Vali Tutulmaz, burada etkinliğe katılan vatandaşlara ve kursiyerlere aşure dağıttı. Etkinliği düzenleyen Ulus Aile Destek Merkezi çalışanlarına teşekkür eden Vali Tutulmaz, Milli kültürümüzdeki bu özel günler, toplumda hoşgörüyü, birlik ve beraberliği, barışı ve kardeşliği ön plana çıkardığını söyledi.
Daha sonra Merkez bünyesinde görev yapan 25 usta öğreticiye Vali Tutulmaz ve diğer yetkililer tarafından teşekkür belgeleri verildi. Aile Destek Merkezinde bayan kardeşlerimize yönelik açılan kurslarda önemli fırsatlar sunulduğunu kaydeden Vali Tutulmaz, “Bu merkezlere olan desteğimiz devam edecektir. Kurslara katılarak, büyük bir emek ve sabır gösteren tüm kursiyerlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.
Daha sonra Ulus Aile Sağlık Merkezini ziyaret ederek, buradaki yetkilerden bilgi alan Vali Tutulmaz, buradaki vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaret programına; İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Vali Yardımcıları, Ceyhun Dilşad Taşkın, Bahadır Yürük, Bünyamin Kuş, Ticaret Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Ak Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu, Ulus Aile Destek Merkezi sorumlusu Nurten Temiz, bazı kurum müdürleri, kursiyerler ve davetliler katıldı.
Siirt Valiliğince hayata geçirilen Aile Destek Merkezlerinde, gerçekleştirilen projeler ile; risk altında yaşayan bayanlara sosyal farkındalık yaratılarak, Kurslara iştirak eden bayanlara meslek eğitimi ile birlikte, aile ekonomilerine önemli katkılar sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.