Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, ŞEHİT AİLERİ VE GAZİLERİ İFTARDA AĞIRLADI
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz, Ramazan ayı vesilesi ile şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.
Polis evinde Şehit ve Gazi aileleri onuruna verilen iftar yemeğine Vali Mustafa Tutulmaz, Eşi Fatma Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Cumhuriyet Baş Savcısı Alparslan Ağçakale, Adalet Komisyonu Başkanı, Mehmet Selim Karakuzu, Vali Yardımcıları Gürbüz Saltaş, Bahadır Yörük, Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdür Vekili Tan Sağoğlu ve İl Müftüsü Faruk Arvas katıldı.
Yemekte konuşma yapan Vali Tutulmaz, Ramazan ayı rahmet ve marifet ayı olduğunu söyledi. Ramazan ayının bütün güzelliklerin, iyiliklerin kardeşliklerin, dostlukların paylaşmanın bir arada olduğu bir ay olduğunu ifade eden Tutulmaz şöyle konuştu: "Bu ay içerisinde de her gün değişik ortamlarda da iftarlar yapılıyor.
Bizde bugün şehit ve gazi ailelerimizle birlikte iftar yapmak istedik. Vatanı vatan yapan şehitlerimiz ve onu bize emanet eden şehitlerimiz ve gazilerimiz bayrağımızı bize emanet eden yine şehitlerimiz ve gazilerimiz istiklal ve hürriyetlerimizi bize bağışlayan yine şehitlerimiz ve o şehitlerimizin sizler değerli yakınları da bize emanetlerisiniz. Bizde emanetlerimize sahip çıkmak için her türlü çabayı göstererek elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve yapıyoruz." Dedi.
Yemeğin ardından ailelerle sohbet eden Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz sıkıntılarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.