Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, SAĞLIK VE EĞİTİM KURUMLARINI DENETLEDİ
banner229
Vali Tutulmaz, “Amacımız, Vatandaşlarımıza kaliteli sağlık ve eğitim hizmeti sunmaktır.” dedi.
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt Devlet Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Şehit Davut İlbaş İlkokulu ve yapımı devam eden 18 derslikli Hürriyet Ortaokulu inşaat alanında denetim ve incelemelerde bulundu.
Siirt Devlet Hastanesinde gerçekleştirdiği ziyarette, Hastanede sunulan hizmetler ve hastaların sağlık durumları hakkında, Hastane Baştabibi Uz. Dr. Muzaffer Aslan’dan bilgi alan Vali Tutulmaz, hasta vatandaşlarla da sohbet edip, sıkıntılarını dinledi.
Hastane ünitelerini gezerek, denetimlerde bulunan Vali Tutulmaz, son yıllarda eğitim ve sağlıkta önemli mesafeler aldıklarını belirterek, amaçlarının, vatandaşlarımıza kaliteli sağlık ve eğitim hizmeti sunmak olduğunu söyledi.
Modern ve donanımlı hastanelerin kentte kurulması hizmet kalitesini de beraberinde getirdiğini ifade eden Vali Tutulmaz, Hastane yönetiminden vatandaşlara hoşgörü ve şefkatle yaklaşmalarını istedi.
Hastalarla bir süre sohbet ederek dert ve sıkıntılarını dinleyen Vali Tutulmaz, kendilerine geçmiş olsun dileğinde bulunarak, hastane hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu.
Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz, Şehit Davut İlbaş İlkokulunu ziyaret etti. Okullun genel eğitim durumu hakkında yetkililerden bilgi olan Vali Tutulmaz, Okullardaki sınıfları gezerek, öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Vali Tutulmaz son olarak yapımı devam eden 18 derslikli Hürriyet Ortaokulu inşaat alanında denetimlerde bulundu. Yetkililerden bilgi aldı. Okul gezileri sırasında, Vali Tutulmaz’a İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.