Bu haber kez okundu.

 VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, OSB’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundu. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve yatırımcılarla görüşen Vali Tutulmaz, Organize Sanayi Bölgesinin en kısa zamanda arzu edilen düzeye geleceğini ve yatırımların yükseleceğine inandığını belirtti.
Organize Sanayi Bölgesinin sorunlarının çözümü konusunda büyük çaba harcadıklarını belirten Vali Tutulmaz; “Siirt’te göreve başladığım ilk haftada bölgenin elektrikleri borçları yüzünden kesilmişti. Onu çözdük. Şu anda bölgenin masrafları, il özel idare, belediye ve ticaret ve sanayi odasının sırtında. Bunun 70 ini de il özel idaresi genel sekreterliği karşılıyor. Artan yatırım sayısı ve yeni başlanan yatırımların tamamlanması ile birlikte organize sanayi bölgesi kendisine yetecek konuma gelecektir.
Yakın bir zamanda burada bir endüstri meslek lisesi inşaatına başlanacaktır. Bu dönemde organize sanayi bölge müdürlüğü hizmet binasını da yapacağız. Bunların gerçekleşmesi ile organize sanayi bölgesi hareketlenecektir. İlimizde yatırım yapmak isteyen herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Siirt huzurlu ve güvenli bir kent, hatta büyük şehirlerden daha güvenli bir yerdir diyebilirim.”dedi.
Vali Tutulmaz daha sonra Alüminyum doğrama menteşe ve benzeri üretim yapan Aydoğdu firmasını ziyaret ederek, yapılan üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Tutulmaz, incelemelerine Avrupa ve Ortadoğunun en büyük bez çanta üretim tesisini kurmakta olan “Maviyel” firmasını ziyaret etti.
Firma sahibi Erdal Ertaş’tan üretim hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz kısmı olarak başlayan üretim bölümünde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Vali Tutulmaz, son olarak bina yalıtım ürünlerinin imalatını yapan “Tarel Yalıtım” Firmasını gezdi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Tutulmazın incelemelerine; Vali yardımcısı Bünyamın Kuş, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Şındak, Organize Sanayi Bölge Müdürü Bahattin Çelik ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.