Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, KEZER MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, yapımı devam eden “Kezer Mesire alanı” nı ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan ve yapımını üstlenen firma yetkililerinden bilgi alan Vali Tutulmaz, Halkımızın büyük bir ihtiyaç duyduğu mesire alanında çalışmaların devam ettiğini ifade ederek,”Yaklaşık 80 bin dönüm arazi üzerinde çocuk parkları, kafeteryalar, otopark, oyun alanları, Gençlik kamp alanı, Mescit, Spor merkezi gibi birçok dinlencenin yer aldığını’ söyledi. 
Vali Tutulmaz,’amacımız; vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşam standartlarını yükseltmek ve Siirt’ti daha yaşanılır bir kent haline dönüştürmektir.’ dedi.
Vali Tutulmaz, daha sonra mesire alanını gezerek, yapılan çalışmaları denetledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet ali 9 yıl önce

bu projeyle ilgilenen tüm yetkililere teşekkür ediyorum mesire alanının yeşillenmesiyle siirt mevsimine uyacak vede çabuk yetişe bilecek ağaç türleriyle ilgili tarım müdürlüğünün bu proje ile ilgili çalışmaları varmıdır