Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, İSTANBUL'DA  SİİİRTLİLERLE BULUŞTU
banner229
20. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı için İstanbul'da bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, İstanbul'da yaşayan Siirtli vatandaşlarla buluştu.
İstanbul’da faaliyet gösteren Siirt Vakfının onuruna düzenlediği kahvaltıya katılan Vali Mustafa Tutulmaz, Siirt ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Siirt'in huzur ve güven kenti olduğunu kaydeden Vali Tutulmaz, Siirtlilerin asırlardan beri barış ve kardeşlik içinde yaşadıklarını, her zaman terörün karşısında olduklarını ifade etti. Siirt’te önemli projelere imza atıldığını belirten Vali Tutulmaz, bunlara örnek olarak eğitim yatırımları üzerine yoğunlaştıklarını, 2105 yılı içinde ilimize 425 derslik kazandırıldığını, öte yandan Siirt Kent Meydanı, Tillo Cam Seyir Terası, Tekstil Kent ve Kezer Mesire alanı projesi ile AB Siirt Geliştirme Projesi ve daha bir çok projenin hayata geçirildiğini söyledi.
Siirt Vakfı Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’da Vali Mustafa Tutulmaz'ın eğitime önemli destekler sağladığını belirterek, Siirt'te son yıllarda eğitim, kültür alanında önemli gelişmelerin yaşandığına dikkatleri çekerek, bu yılda Siirt Üniversitesi bünyesinde Slahaddin-i Eyyubi sempozyumu düzenleyeceklerini belirtti.
Vakıf Başkanı Zeki Akyüzlü de vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra vakfın yeni hizmet binasının inşaatı gezilerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.