Bu haber kez okundu.

Vali Mustafa Tutulmaz İstanbul Siirt Vakfı'nda
banner229
 Vali Mustafa Tutulmaz  Siirt’liler Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı'nın toplantısına katıldı. Vali Tutulmaz İstanbul Fatih’te ki vakıf merkezinde gerçekleştirilen toplantıda ilde ki yatırımlar hakkında  vakıf üyelerine bilgi verdi  ve sorulan soruları yanıtladı.

 Vakıf Başkanı Zeki Akyüzlü’nün açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Vali  Mustafa Tutulmaz  Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA)’nın  Siirt’te yapacağı ve yaklaşık 1000 kişinin istihdamına imkan verecek olan tekstil kent hakkında bilgi vererek, ağırlıklı olarak tekstilcilerden oluşan iş adamlarını Siirt’te yatırım yapmaya davet etti.
    Daha sonra güvenlikten kültür ve turizm alanına  yapılacak olan yatırımlara kadar her alanda bilgi veren Vali Tutulmaz Devlet Demir Yolları’nın Siirt il merkezine kadar getirilmesi ile Siirt’te havaalanı yapımı konusunda  sürdürülen çalışmaların devam ettiğini ve çok yakın zamanda bunların  fizibilete raporlarının çıkacağını ve bu raporlar doğrultusunda bunların yapımına  karar verileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.