Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, EĞİTİM YATIRIMLARINI DENETLEDİ
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Merkezinde yapımları devam eden eğitim yatırımlarını mahallinde gezerek, denetim ve incelemelerde bulundu.
Vali Mustafa Tutulmaz, sırasıyla Doğan Mahallesinde yapım inşaatları devam eden 16 Derslikli Turizm Otelcilik Meslek Lisesi ve 200 kişilik Pansiyon, 18 Derslikli İlkokul, 18 derslikli Ortaokul ile Rehberlik Araştırma Merkezi inşaat alanlarında denetim ve incelemelerde bulunarak, Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Vali Tutulmaz, İlimizin sosyo- ekonomik yapısına katkı sunacak, eğitimden sağlığa, spordan, kültüre, tarımdan turizme kadar, birçok alanda yatırımların devam ettiğini belirterek, incelemede bulunduğu dört eğitim yatırımının 2016-2017 eğitim–öğretim yılında hizmete gireceğini söyledi.
Bu önemli eğitim yatırımlarının tamamlanması ile birlikte Siirt ilimizde büyük bir ihtiyacının giderileceğini kaydeden Vali Tutulmaz, yatırımların kontrol mühendisleri ve diğer ilgililer tarafından iyi denetlenmesi konusunda yetkililere talimat verdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.