Bu haber kez okundu.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, BAYKAN İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
banner229
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Baykan ilçesi ile Veysel Karan-i Beldesini ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.
Vali Tutulmaz, ilk olarak Baykan Kaymakamlığını ziyaret ederek, İlçe Kaymakamı Mehmet Kocabey’den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe Kaymakamı Mehmet Kocabey’e yeni görevinde başarı dileğinde bulunan Vali Tutulmaz’a Ziyaret sırasında, bazı yatırımcı kurumların müdürleri eşlik etti.
 Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Tutulmaz, ilçede yürütülen kamu yatırımlarını denetledi.
Vali Tutulmaz, İlçede yapımına başlanan 16 derslikli Baykan Anadolu Lisesi ve ve 200 kişilik erkek öğrenci yurdu inşaat alanında denetimlerde bulundu.
EĞİTİM YATIRIMLARINI DENETLEDİ
İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve Firma yetkililerinden bilgi alan Vali Tutulmaz, 200 kişilik erkek öğrenci yurdunun tamamlandığını ancak Okulun inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Okulun da en kısa sürede tamamlanması için ilgililere talimat verdiğini, Okulun tamamlanmasıyla birlikte eğitimdeki önemli bir ihtiyacın giderileceğini belirtti.
BAYKAN KIZ YATILI BÖLGE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ
Vali Mustafa Tutulmaz daha sonra Baykan Kız Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti. Okul girişinde öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Tutulmaz, sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet etti. Çeşitli sorular sordu. Okula kazandırılan yeni modern Kütüphane ve okul laboratuarını gezen Vali Tutulmaz, öğrencilere satranç takımı ve çeşitli hediyeler dağıttı. Okulda öğretmenlerle de bir toplantı yapan Vali Mustafa Tutulmaz, öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinledi. Buradan ayrılan Vali Tutulmaz, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, ilçenin güvenlik ve asayişi ile ilgili toplantı yaptı.


Anahtar Kelimeler:
SiirtVali TutulmazBaykan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.