Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Fulya Atik, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, Siirt Merkez Alan Mahallesinde ikamet eden şehit er Birindar Bulut’un ailesini ziyaret etti.

1994 tarihinde Pervari ilçesine bağlı Doğan köyünde bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda şehit edilen Birindar Bulut’un ailesini konutunda ziyaret eden Fulya Atik, ailenin acısını paylaşarak, ‘ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, barış ve kardeşliğine kast eden, hain odakların amaçlarına asla ulaşamayacaklarını’ söyledi

Şehit ailesinin sorun ve taleplerini dinleyen Bayan Atik, beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri şehit ailesinin efradına dağıtarak, kendileri ile bir süre sohbet etti.

Şehidin kardeşi Mesut Bulut’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bayan Atik ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret programına, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay’ın eşi Hülya Dörtkol Atabay, İl Özel İdare Genel Sekteri Hifzullah Canpolat’ın eşi Hayriye Canpolat ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı katıldı.

Olay :1994 tarihinde Tunceli ilinde askerlik görevini ifa ederken, izinli geldiği memleketi Pervari ilçesi Doğan köyünde, bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda şehit edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.