Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Fulya Atik, Kurtalan İlçemizde Okul Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

İlimiz Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik,Kurtalan İlçemizde bulunan Zübeyde Hanım, Sümer ve Kayabağlar Anaokullarını ve Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti

Beraberinde Kurtalan İlçe KaymakamıMusa Üçgül’ün eşi Neslihan Üçgül, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Faysel Polat ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Salim Mete ile birlikte ilk olarak Zübeyde Hanım Anaokulu’nu ziyaret eden Fulya Atik, daha sonra sırasıyla Sümer Anaokulu ve Kayabağlar Anaokulu’nu ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden ve öğrencilere çeşitli hediyeler veren Fulya Atik, daha sonra Kurtalan Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti.

Vali Eşi Fulya Atik, Aile Destek Merkezi’ni ziyaretinde üretilen ürünleri inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Bir toplumun sosyo-ekonomik ve kültürel alanda kalkınmasının eğitime verdiği değerle ölçüldüğünü belirten Fulya Atik, "Eğitim camiamıza destek olmak, sorunlarını paylaşmak, çözmek ve ilçemizdeki eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla, eğitim kurumlarını ziyaret ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.