Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Fulya Atik: “Hedefimiz; ‘Sıfır Atık’ Projesini Tüm Kurumlarımızda Uygulamaya Geçirmektir”
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM)’u ziyaret ederek, Merkezde uygulamaya konulan ‘Sıfır Atık’ projesini yerinde inceledi. 'Hayat Boyu Öğrenme Programı' kapsamında düzenlenen 'Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı' sertifika törenine katıldı.

Bayan Atik, proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Çok Amaçlı Toplum Merkezi Müdürü Pelin Ertekin’den bilgi aldı.

Çatom’da yerleştirilen sıfır atık konteynerlerini inceleyen Bayan Atik,  ‘sıfır atık projesini tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda hızlı bir şekilde uygulamaya geçirmeyi hedeflediklerini belitti.

Bayan Atik, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesi ilimizde uygulanmaya başlandığını belirterek, ‘Siirt Belediyemiz tarafından "sıfır atık konteynerleri"  kentin farklı noktalarına yerleştirildiğini böylece özel kumbaralar ve ayrıştırıcı üniteler ile tüm atıklar toplanarak, geri dönüşüme tabi tutulacağını’ söyledi.

ÇATOM’ bünyesinde yürütülen kursları da gezerek inceleyen Bayan Atik, kursiyerlerle bir süre sohbet etti, el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

Bayan Atik daha sonra 'Hayat Boyu Öğrenme Programı' kapsamında düzenlenen 'Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı' sertifika törenine katılarak, başarılı kursiyerleri kutladı, kursiyerlere hediyeler takdim etti.

Bayan Atik, Çatom çalışanları ile birlikte Yemekhane mutfağında toplanan atıklar ile çay ocağından çıkan çay posalarını kompost ürün olarak merkezin bahçesinde ekilen çim ve çiçeklere serpiştirdiler.

Çok Amaçlı Toplum Merkezi Müdürü Pelin Ertekin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın ablmız elinize ve kolunuza sğlık ama o örülen tentenın rengini sizce türkiye cumhuriyetine uygunmu bunuda sormaklazım