Bu haber kez okundu.

Vali Eşi Fulya Atik, Çok Amaçlı Toplum Merkezini Ziyaret Etti
banner229

Vali eşi Fulya Atik, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ve ‘Siirt Değişim ve Kadın Derneği’ tarafından yürütülen ‘Çocuk da Yaparım Kariyer de’ projesinin kapanış törenine katıldı.

Bayan Atik, proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler ile yapılan çalışmalar hakkında Proje Koordinatörü Pelin Ertekin’den bilgi aldı.

Başarılı kursiyerleri kutlayan Bayan Atik, proje kapsamında hazırlanan hediye çeklerini kursiyerlere dağıttı.

Bayan Atik burada yaptığı açıklamada; ’Kadınlarımızın, sosyal ve kültürel hayatta daha çok yer almaları için bu tür sosyal içerikli projelere büyük bir önem verdiklerini’ söyledi.

Proje Koordinatörü Pelin Ertekin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, katılımcılara teşekkür etti.

Vali eşi Fulya Atik daha sonra GAP Bölge Kalkınma İdaresine bağlı olarak hizmet veren Çok Amaçlı Toplum Merkezinde incelemelerde bulunarak, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

 ‘ÇATOM’ bünyesinde yürütülen kursları gezerek inceleyen Bayan Atik, kursiyerlerle bir süre sohbet etti, el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

Proje açılış törenine, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, kursiyerler ve Çatom çalışanları katıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.