Bu haber kez okundu.

Vali Atik,Okullarda Denetim ve İncelemelerde Bulundu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, İl Merkezindeki Okullarda denetim ve incelemelerde bulundu.

Vali ATİK, İl Merkezinde bulunan, Milli Egemenlik Anadolu Lisesi, Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Hürriyet Ortaokulunu ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.

Okulların genel eğitim durumu ve yapılan eğitim ve öğretim çalışmaları ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve okul müdürlerinden bilgi alan Vali ATİK, Okullardaki sınıfları gezerek, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okul kantinlerinde denetimlerde bulundu.

OKULLARIN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Vali ATİK, ziyaret ettiği okullarda öğretmen ve okul idarecileri ile de bir araya gelerek, Okulların eğitim durumu ve okulların genel sorun ve taleplerini değerlendirdi.

Vali ATİK, Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi eğitimli insan sayısı ile ölçülür. Eğitim herkesin önceliği olmak zorundadır, çünkü eğitim geleceğimizdir. Eğitilmiş bireyler gelecekte en büyük güvencemiz olacaktır.’ dedi.

Okulların çevre güvenliğinin sağlanmasında emniyet, okul idaresi ve Okul aile birliklerinin koordineli çalışması gerektiğine vurgu yapan Vali ATİK, Okul gezilerine devam edeceğini sözlerine ekledi.

Vali ATİK’e incelemeleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve diğer görevliler eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.