Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Ağrı Spor Başkanı Mehmet Yıldırım'ı Siirt'te Ağırladı
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Diyarbakır deplasmanına giden Ağrı Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım ve yöneticilerini Siirt’te ağırladı.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Ağrı Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım, bölge barışı ve bölge futbolu üzerine istişarelerde bulunarak, geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin zararlı odaklardan ve terörden uzak tutmaya yönelik adımlar atmaya ve bu anlamda hiç kimseye, hiçbir odağa prim vermeme kararı aldılar.

Doğu futbolunun gelişmesi için fikir alışverişinde bulunan Vali Atik ve Ağrı Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım, bölge takımlarının kendi içlerinde destekleyip her yıl bir takım çıkarılması, bu sayede futbolun tabana yayılması konusunda hemfikir oldular.

Ağrı Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım, Ağrı Sporun oynayacağı bir iç saha maçında Siirt Valisi Ali Fuat Atik’i Ağrı’ya davet ederek,daha önce yaşananlardan dolayı halkın gönlünü alıp kırgınlıklara son verip iki il arasında kardeşliği ve dayanışmayı artırmayı planladıklarını dile getirdi.

Yıldırım, Ağrı Sporun ligi lider bitirmesi halinde Vali Ali Fuat Atik’in Ağrı Sporun Play-Off maçlarında deplasman maçına gelip destekleyeceğini belirtti.

Vali Ali Fuat Atik, Başkan Yıldırım'a Siirt İline münhasır hediyeler verirken, Ağrı Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım da Vali Atik’e Ağrı iline has hediyeler takdim etti.

Ağrı Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım,bölgenin huzuru açısından anlamlı ve nazik misafirperverlikleri nedeniyle Vali Ali Fuat Atik’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.