Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Yaralı Askeri Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik ve İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek ile birlikte Eruh ilçe kırsalında bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda yaralanan askeri, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Vali Ali Fuat Atik, Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı Uzman Onbaşı Ömer Bucak’ı ziyaret etti. Geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yaralı askerin sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi alan Vali Atik, daha sonra yaralı askerin babası Hüseyin Bucak’ın elini öperek, oğlunun kahramanca çarpıştığı sırada yaralandığı bilgisini iletti. Allah, onu bize bağışlayacak. dedi.

Vali Atik, bölgede geniş çaplı operasyonun devam ettiğini sözlerine ekledi.

Daha sonra 3 komando Tugay komutanlığına geçen Vali Atik ve eşi Fulya Atik yaralı askerin eşi ve yakınlarını ziyaret ederek, moral verdi.

Siirt Aile ve sosyal politikalar İl Müdürlüğünde görevli psikologlar tarafından da aileye destek veriliyor.

OLAY

04 Ekim 2017 tarihinde Siirt ili Eruh ilçesinde bulunan Yassı dağ (Cirav) bölgesinde, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Özel Harekat birlikleri ve Güvenlik Korucuları, Polis Özel Harekat Timleri ile 3’üncü Komando Tugay Komutanlığına bağlı komandoların katılımıyla başlatılan Şehit Piyade Uzm Çvş. Ferhat GÖZEN -01 Operasyonu kapsamında; 06 Ekim 2017 tarihinde saat 06.50 sıralarında 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı emrinde görevli (1) güvenlik personeli yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.