Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Vatandaşları “5. Geleneksel Siirt Kitap Fuarı”na Davet Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 27 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘5’inci Siirt Kitap Fuarı’na tüm vatandaşları davet etti.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde istikrarlı bir şekilde sürdürülen, en prestijli kitap fuarı olarak da bilinen ve geçtiğimiz yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Siirt Kitap Fuarı, Siirt Valiliği himayelerinde, Siirt Belediyesi’nin ev sahipliğinde 27 Mart Salı günü kapılarını kitapseverlere açıyor.

Vali Atik, 12 bin yıllık köklü geçmişi, zengin tarihsel birikimi, doğal güzellikleri ve inanç turizmiyle, hoşgörünün ve sevginin barışla yoğrulduğu, içinde farklı dillerin konuşulduğu huzur ve kardeşlik şehri Siirt ilimizde, her geçen yıl daha da gelişerek, bir kültür şöleni kimliğini kazanan Siirt Kitap Fuarı’nın bu yıl 5’incisinin düzenleneceğini belirtti.

Siirt’in sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sunan Siirt Kitap Fuarı’nın tam anlamıyla bir kitap ve kültür şölenine dönüştüğünü ifade eden Vali Atik, 5’inci Siirt Kitap Fuarı bu yılda “Çocuklar Gelecekteki Meslekleri ile Buluşuyor” sloganı ile ülkemizin önde gelen 60 yayınevi ile birçok yazar ilimize gelerek, okuyucularıyla kucaklaşacaktır.” dedi.

Vali Atik, Huzur adası konumunda olan ilimizde bir kültür şenliği havasında gerçekleştirilecek olan 5’inci Siirt Kitap Fuarına tüm vatandaşları davet etti.

27 Mart 2018 Salı günü saat 11.00’de kapılarını açacak olan 5'inci Siirt Kitap Fuarı, 1 Nisan Pazar gününe kadar, 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.