Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Üs Bölgesindeki Mehmetçiklerle Bayramlaştı
banner229

Kurban bayramı dolayısıyla Bayram namazını Mehmetçiklerle birlikte eda eden Vali Ali Fuat Atik, İl Jandarma Komutanlığında vatani görevine yapan kahraman Mehmetçikleri ziyaret ederek, bayramlaştı.

Siirt il Merkezinde sabahın erken saatlerinde başlayan bayram programında Vali Atik, Mehmetçiklerle bir araya gelerek, bayramlarını tebrik etti.

Mehmetçiklerle bir süre sohbet eden Vali Atik, ‘Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve azizi milletimizin huzur ve güvenliği için Mehmetçiklerin gece-gündüz demeden fedakârca görev yaptıklarını’ söyledi.

Bölücü terör örgütü ile mücadelenin azim ve kararlılıkla devam ettiğini kaydeden Vali Atik, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İl Jandarma komutanlığında düzenlen programın ardından Vali Atik, merkeze bağlı hakim tepelerde, mevzilerde nöbet tutan asker ve polisleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan bayram programı, Eruh ilçesine bağlı Bilgili Köyü Kırmızı tepe askeri üs bölgelerindeki Mehmetçik ziyareti ile devam etti.

Vali Atik, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hasan Acar ile birlikte Eruh’ta iki bin rakımlı Kırmıztepe askeri üs bölgesine geçerek, Mehmetçiklerin bayramını kutladı.

Mehmetçiklere sohbet ederek, tatlı ikramında bulunan Vali Atik, burada kesilen kurban kanını askerlerin alnına sürerek, "Allah sizleri her türlü kazadan beladan korusun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.