Bu haber kez okundu.

Vali Atik'ten, STSO Başkanı Güven Kuzu’ya Tebrik Ziyareti
banner229

5 Nisan’da gerçekleştirilen Siirt Ticaret Sanayi Odası Seçimlerinden başarıyla çıkan eski başkan Güven Kuzu’ya Siirt’ten ve Türkiye’nin dört bir yanından kutlama mesajları geliyor.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 5 Nisan’da yapılan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) seçimlerinde 5. kez yeniden başkan seçilen Güven Kuzu'ya tebrik ziyaretinde bulunarak, hayatını kaybeden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu için başsağlığında bulundu.

STSO başkanlık makamında yapılan tebrik ve taziye ziyaretinde Güven Kuzu'nun yeniden güven kazandığını belirten Siirt Valisi Ali Fuat Atik, kendisini kutladığını söyledi.

Vali Atik, İlimize önemli hizmetler sunan Siirt sevdalısı, Ticaret Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu'ya Allah'tan rahmet dileyerek, ailesine, yakınlarına ve tüm Siirtli hemşehrilerimize başsağlığı  diledi.

Vali Atik, " Türkiye'nin çok önemli yatırımcısı Nihat Özdemir'in de Siirt Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde Meclis Başkanlığı'na yeniden seçilmesi ayrı bir sevinç oluşturdu, temennimiz çalışmaların hızlı bir şekilde kalan yerden devam etmesidir. Bu anlamda kendisini bir kez daha kutluyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren STSO Başkanı Kuzu ise, yeni dönemde önemli bir misyon yürüteceklerini ifade ederek, "Türkiye'nin tanınmış değerli iş adamlarından Nihat Özdemir'in tekrardan Meclis Başkanlığı'na seçilmesi bizim için ayrı bir önem taşıdığını, amacımız yeni dönemde hizmet kalitesini artırmaktır, bu bağlamda ilimizin sorunlarını Siirt'teki platformlarda ve il dışında iyi bir lobicilik yaparak çözmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

STSO Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu'nun hazır bulunduğu görüşmede, Vali Atik, Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan seçimlerin' hayırlı' olmasını dileyerek, STSO ile işbirliği içinde çalışmalar yapılacağını belirtti.

AK Parti Siirt Milletvekili Cumhurbaşkanı Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, AK Parti eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu’yu tebrik ederek, başsağlığı dileklerinde bulundular.

5 Nisan’da yapılan Siirt TSO Genel Kurulunda tekrar başkanlığa seçilen Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’yu tebrik eden AK Parti Siirt Milletvekili Cumhurbaşkanı Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, Kuzu'ya çalışmalarında başarılar dileyerek, hayatını kaybeden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Nedim Kuzu içinde başsağlığı dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin 6 yıl önce

Öncelikle kuzu ailesinin başısağolsun kuzuların iftarı, Siirt sevdalısı, Nedim Kuzu ‘ya Allah ‘tan rahmet diliyorum tanıdığım en mükemmel insandı. Güven beye’ de başarılar dilerim . Nedim Kuzu fakir fukara babasıyd mekanı cennet olsun.