Bu haber kez okundu.

Vali Atik: Siirt’in Tanıtımı Siirt’ten Yapılır
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Siirt’in tanıtımında uygulanacak olan yeni konsepti açıkladı.

Siirt’in anlatılamayacak kadar güzel ve zengin bir tarihi dokuya sahip olduğunu belirten Vali Atik, bundan sonra Siirt’in tanıtımın da il dışındaki etkinlikler yerine il de yapılacak etkinliklere yer verileceğini söyledi.

Kanal 56 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Mergen’in moderatörlüğünde canlı olarak yayınlanan sohbet özel programına eşi Fulya Atik’le birlikte katılan Vali Atik, ilde yürütülen çalışmalar ile 15 Temmuz darbe girişimi hakkında bilgi verdi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde Siirt’in gösterdiği cesaret ve şahlanışla hainleri bozguna uğrattığını belirten Vali Atik, bu nedenle Siirt’te görev yapmaktan dolayı büyük gurur duyduğunu söyledi ve Siirtlileri bu vatanseverlik ve kahramanlıklarından dolayı kutladı.

Havalimanı Kurtalan yolu çalışmaların sürdüğünü belirten Vali Atik kentin en büyük eksiğinin tanıtım eksikliği olduğunu ve bu güne kadar yapılan tanıtımların il dışında düzenlendiğini belirterek “Siirt anlatılamayacak kadar güzel ve zengin bir tarihi dokuya sahip bir il. Siirt ancak yaşanır.

Bu nedenle bundan sonra Siirt’in tanıtımında ilde düzenlenecek etkinliklere ağırlık vereceğiz. Bu güne kadar il dışında düzenlenen etkinliklerde “hep körler sağırlar birbirlerini ağırlar” misali çalışmalar gerçekleştirilmiş. Etkinlikleri ziyaret edenlerin büyük bir bölümü hep aynı insanlar. Gönül köprüsü ve benzeri projelerle diğer bölgelerdeki vatandaşlarımızın ilimize gelmelerini sağlayarak güzelliklerimizi yaşamalarını ve onların gönüllü birer turizm elçimiz olmalarını sağlamaya çalışacağız.”  Dedi.

FULYA ATİK, EMİNE ERDOĞAN HANIMEFENDİ HİMAYELERİNDE YÜRÜTÜLEN SOSYAL İÇERİKLİ PROJELERE  AĞIRLIK VERİYORUZ

Vali Atik’in eşi Fulya Atikte yaptığı açıklamada bir öğretmen olarak Siirt’te görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek özellikle bayanlara yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yaptıkları çalışmalarla bayanların sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümünde önemli mesafeler aldıklarını belirten Fulya Atik, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri hemşerimiz Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde yürütülen okuma yazma seferberliği ve sıfır atık gibi projeler kapsamında da çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Emine Erdoğan hanımefendinin projelerinin kendilerine ışık tuttuğunu belirten Fulya Atik, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte yürüttükleri çalışmalara hız vereceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oktay Harman 6 yıl önce

Çok doğru sayın Valimiz , Siirtin tanıtımı Siirtin olduğu yerden yani Siirt merkezli olur .