Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Siirt Spor Maçlarını Engelli Ömer Efe İle Birlikte İzleyecek
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, ‘3 Aralık Engelliler Günü’ dolayısıyla UltraAslan Siirt Taraftarlar Gurubunu ziyaret etti.

Taraftar Grubu Koordinatörü Mesut Karanfil’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Atik, taraftarlar gurubu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette, engelli Ömer Efe, Vali Atik’e Galatasaray atkısı hediye ederek, Siirt spor maçlarına engelli olduğu için gelemediğini bildirdi.

Engelli Ömer Efe’in bu talebi üzerine, Vali Atik bundan sonra Siirt İl Özel İdare Sporun maçlarını Atatürk stadında birlikte izleyeceklerini belitti.

Ziyarette herkesin ilgi odağı olan Ömer Efe ile bir süre sohbet eden Vali Atik, sorun ve taleplerini dinledi.

Dünya engelliler gününü kutlayan Vali Atik, amaçlarının gönüllere dokunmak olduğunu ifade ederek, Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatta daha fazla varlık göstermeleri, sosyal sorumluluk üstlenmeleri ve kendilerini hak ettikleri yerde görmeleri şüphesiz Aziz Milletimizin sosyal dokusunu zenginleştirecek ve gücüne güç katacaktır.’ dedi.

Vali Atik’in ziyaret programına, Ak Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu’da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.