Bu haber kez okundu.

Vali  Atik, Pervari İlçesini Ziyaret Ederek, İncelemelerde Bulundu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Pervari ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İlçe Kaymakamlığını ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Atik, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Hakan Şeker ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan’dan bilgi aldı.

İlçenin sorunları, talepleri ve çözüm yolları konularını masaya yatıran Vali Atik, Pervari’nin her geçen gün gelişerek, daha yaşanılabilir bir görünüm kazandığını söyledi.

PERVARİ VE BEĞENDİK BELEDİYESİNİ KUTLADI

Vali Atik, “Pervari ve Beğendik Belediyesi tarafından yürütülen hizmetlerin, ilçe ve belde de büyük bir memnuniyet yarattığını, yerelde birçok sorunun çözüldüğünü gördük. Pervari ilçemiz alt yapısını tamamlayarak, yeni bir görünüm kazandı. Öte yandan Beğendik beldemizde 20 km’lik sıcak asfalta kavuştu, Belde ilk defa spor alanları, parklarla tanıştı. Beldede Siirt’in en büyük ve modern halı saha kompleksi yapılıyor. Pervari hizmetlerin en iyisine laiktir. Belediye Başkanlarımızı kutluyorum.” dedi.

Pervari Adliyesini, İlçe Jandarma Komutanlığını ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Vali Atik, daha sonra Mustafa Kemal İlkokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerle sohbet eden Vali Atik, öğretmenlerle de bir araya gelerek, öğretmenler gününü kutladı.

Vali Atik daha sonra Cumhuriyet caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Kendileri ile bir süre sohbet etti.

Vali Atik’in ilçe ziyaret programına, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.