Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Pervari İlçesinde Halk Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

Vali Ali Fuat Atik, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Pervari ilçesini ziyaret ederek, bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve kurum amirleri tarafından karşılanan Vali Atik, Kaymakam Hakan Şeker’den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE BULUŞTU

Halk Eğitim Merkezinde muhtarlarla düzenlenen güvenlik toplantısına katılan Vali Atik, Seçim güvenliğiyle ilgili her türlü tedbirin alındığını, tüm muhtarların köylerinde halkı tehdit eden en küçük bir durum karşısında bunu ivedilikle güvenlik birimlerine bildirmelerini istedi.

Devletin çok güçlü olduğunu her şeyin üstesinden gelebilecek güç ve kudrete sahip olduğunu ifade eden Vali Atik, ilçedeki yatırımları ele aldı. Muhtarlardan köylerle ilgili sorunları dinledi.

RADYO PERVARİ’NİN KONUĞU OLDU

Vali Atik daha sonra Pervari Kaymakamlığı tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hayata geçirilen ve internet üzerinden yayın yapan Radyo Pervari'nin konuğu oldu,

Dj'leri sorularını yanıtlayan Vali Atik, tesis edilen huzur ortamıyla birlikte vatandaşların geç saatlere kadar dışarıda vakit geçirdiklerini aktararak, bu huzur ortamına herkesin sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Vali Atik,  vatandaşların ramazan bayramını kutladı.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Vali Atik ve beraberindeki heyet da sonra Pervari Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları, gaziler ile köy muhtarları için düzenlenen iftar programında vatandaşlarla Bir araya geldi.

İftara katılan vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinleyen Vali Atik, iftar programına katılanlara teşekkür etti.

İftar programı, ilçe Müftüsü Sebgetullah Arvas’ın dua okumasıyla sona erdi.

ESNAFLAR VE VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ

Vali Ali Fuat Atik beraberindeki heyet ile birlikte, Pervari ilçe merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Vali Atik, ilçenin önemli simgelerinden biri olan Çınaraltında vatandaşlarla bir araya gelerek çay içti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Atik,  devletin sıcak yüzünü halka hissettirmeye çalıştıklarını aktardı.

Vatandaşlarla sohbet sırasında Pervari Bal Üreticiler Birliği Başkanı Abidin Aka, Vali Atik’e ziyaret anısına bir kutu karakovan balı hediye etti.

Vali Atik ve beraberinde heyet ilçe merkezindeki incelemelerinin ardından Siirt’te döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.