Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Operasyon Bölgesinde  Bakan Soylu'yu Bilgilendirdi
banner229

Vali Atik, Baykan ilçe kırsalı operasyon bölgesinde İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile canlı telefon bağlantısı kurarak, operasyon hakkında bilgi verdi.
Siirt Valisi Ali Fuat Atik, (5) teröristin etkisiz hale getirildiği Baykan ilçe kırsalında yürütülen operasyonları yerinde inceledi.
Siirt Valisi Ali Fuat Atik, güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya karşı operasyonları sürdürdüğü ve dün (5) teröristin öldürüldüğü Baykan ilçe kırsalında operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu. Askeri yetkililerden bilgi aldı.
Operasyonun gerçekleştirildiği ve teröristlerin etkisiz hale getirildiği alanı gezerek yerinde inceleyen Vali Atik, bölgede operasyonlarını sürdüren kahraman Mehmetçiklere moral verdi.
Vali Atik, Operasyon bölgesinde İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile canlı telefon bağlantısı kurarak, operasyon hakkında bilgi verdi.
Bakan Soylu, Kahraman Mehmetçikleri tebrik ederek, terörle etkin ve kararlı mücadelenin kararlılıkla ve azimle devam edildiğini belitti. 
Operasyon bölgesinde Vali Ali Fuat Atik’e, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay ve İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih 5 yıl önce

siirt valisi bence çok kaliteli bir adam başarılarının devamı dilerim..

Misafir Avatar
mustafa 5 yıl önce @salih

Başarıdan bahsetmek için kalıcı ve yararlı eser görülmeli böyle üç beş şakşakçıyla başarılı olunmuyor

Beğenmedim! (0)