Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Okullarda Denetim ve İncelemelerine Devam Ediyor
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, il merkezindeki okullarda denetim ve incelemelerine devam ediyor.

Vali Atik, eşi Fulya Atik ile birlikte ilimiz merkez 18 Mart ilk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Okulların genel eğitim durumu ve yapılan eğitim ve öğretim çalışmaları ile ilgili olarak Okul Müdürü Muhammed Sevinçer’den bilgi olan Vali Atik, sınıfları gezerek, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Bir öğrencinin yazdığı notu fark eden Vali Atik, duygulandı. Öğrencinin kalp çizdiği kağıdın bir tarafında "vali," bir tarafında da "millet" ve "En büyük vali" notunu gören Vali Atik, duygulanarak öğrenciye sarıldı.

Öğrencilere bol bol kitap okumalarını ve derslerine programlı çalışmalarını tavsiye eden Vali Atik: ‘Eğitilmiş bireyler, gelecekte en büyük güvencemiz olacaktır.’ dedi.

Vali Atik daha sonra okul müdürü ve öğretmenlerle de eğitim sorunlarını değerlendirdi.

Okul ziyaretlerini tamamlayan Vali Atik, daha sonra Alan Mahallesindeki çocuklarla bir araya gelerek, kendileri ile bir süre sohbet etti. Çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı.

Vali Atik’in ziyaret programında, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.