Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Milletvekili Ören, Havaalanında İncelemede Bulundu
banner229

Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen Siirt Havalimanının yeniden trafiğe açılmasına yönelik yapılan çalışmalar çift vardiye devam ediyor.

Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,Siirt Havaalanındaki çalışmalardan dolayı yol güzergahları değişen Pınarca, Tuzkuyusu köylerin yol yapım çalışmalarını yerinde İncelediler.

Yapım çalışmaları hızla devam eden Siirt Havalimanı sahasında denetim ve incelemelerde bulunan Vali Atik ve Milletvekili Ören,Siirt Havaalanındaki çalışmalardan dolayı yol güzergahları değişen Pınarca, Tuzkuyusu köylerinin yol yapım çalışmalarını yerinde denetleyerek yetkililerden bilgi aldılar.

Havaalanına uçakların güvenli inişini sağlayacak ILS, Localizer vb. ekipmanlarının kurulum altyapısı çalışmaları başladığıda öğrenildi.

AK Parti  Siirt Milletvekili Osman Ören, havalimanını bir an önce açmak ve seferlere başlamak adına gerekli çalışmaların çift vardiye devam ettiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada, uçakların güvenli inişini sağlayacak ILS, Localizer vb. ekipmanlarının kurulum altyapı çalışmalarının başladığını, bunların tamamlanmasıyla birlikte çok yakın zamanda uçak seferlerinin başlayacağını müjdeledi. 

Ören, Siirt havalimanı pistinin tamamen yenilenmiş resa sahaları, stopway sahaları büyütülmüş, geliştirilmiş bir şekilde uçakların rahatlıkla inebileciğinide ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin 6 yıl önce

Ne zaman faliyete giriyor peki

Avatar
ali 6 yıl önce

sonuç?

Avatar
arif 6 yıl önce

hani haziranda bitecekti ağustos bitecek daha bitmedi yazıklar olsun sahipsiz memleket ayıp ya milleti kandırmada başka bişe yapmıyorsunuz batman ve diyarbakırdan gitmekten sıkıldık utandık

Avatar
Osman aktay 6 yıl önce

Peki neden tarih verilmiyor ne vekil ne vali ne bir gazeteci tarih vermiyor yada güvenmediği için cesaret edip veremiyor

Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Ya arkadaşlar ne hava alanıymış bitmek bilmedi, hem vali hem millet vekiline sesleniyorum, yaptırım gücünüz bu kadar mı. Takıyorsunuz arkanıza basını, protokolü görende bir iş yaptığınızı sanacak.

Avatar
Murat 6 yıl önce

Bu eşi benzeri görülmemiş cihaz kurulumu bittikten sonra....