Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Kurtalan İlçesinde İncelemelerde Bulundu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Kurtalan ilçesinde denetim ve incelemelerde bulundu.

Vali Atik ilk olarak Kurtalan Belediyesini ziyaret etti.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay ve Belediye çalışanları tarafından karşılanan Vali Atik, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Karatay’dan bilgi aldı.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ PARKINI İNCELEDİ

Vali Atik, Dicle Kalkınma Ajansı tarafından desteklen ve Kurtalan Belediyesi tarafından yaptırılan 45 bin metre kare alan üzerinde bölgenin en büyük parklarından bir olan ’15 Temmuz Demokrasi Parkı’nı inceledi. Parkın, Kurtalan ilçemize ve tüm vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Nevzat Karatay’a teşekkür eden Vali Atik, Kurtalan halkının hizmetlerin en güzeline laik olduğunu ifade ederek,Kurtalan her geçen gün daha yaşanılabilir bir kent görünümüne kavuşuyor. Parkla birlikte kent, yeşil bir kuşağa kavuştu. Emeği geçen tüm kurum ve kişileri kutluyorum.” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Vali Atik daha sonra Belediye Başkanı Karatay ve beraberindeki heyetle birlikte Beykent caddesindeki esnafları ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Atik, il genelinde yürütülen çalışmalar ile ilgili vatandaşlara bilgiler aktardı.

KURTALAN DEVLET HASTANESİNİ DENETLEDİ

Esnaf ziyaretlerini tamamlayan Vali Atik daha sonra Kurtalan Devlet Hastanesini denetledi.

Hastanenin acil servis, polikliniklerini gezerek denetleyen Vali Atik, hastanede kılık kıyafet ve temizlik konusunda hastane yetkililerini uyardı.

Vali Atik, hastanelerin devletin vatandaşla buluştuğu ilk yer olduğunu belirterek, temizlik ve kılık kıyafet konusundaki eksikliklerin biran önce giderilmesini, ihmali bulunan personelin ve hasta yetkililerin de kurallara uymamanın yasal karşılığı neyse gerekenin yapılması hususunda yetkililere talimat verdi.

Vali Atik daha sonra Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, ilçede yürütülen asayiş ve güvenlik konuları ile ilgili bilgi aldı.

Vali Atik’in ziyaret programına, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, daire müdürleri ve bazı STK temsilcileri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.