Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Kardeşlik Projesine Destek Veren Kurumlara Teşekkür Etti
banner229

İçişleri Bakanlığı himayelerinde yürütülen “Kardeş Şehir Projesi” kapsamında 16-19 Şubat 2019 tarihlerinde Siirt’ten Trabzon’a giden kafileye gösterilen samimiyet ve yakın ilgiden dolayı Vali Ali Fuat Atik, projeye destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Vali Ali Fuat Atik, Güneydoğu ile Karadeniz arasında,  çok güzel bir kardeşlik bağının oluştuğunu, bu bağın samimi bir ortamda güçlenerek artığına dikkat çekerek, bu topraklarda bin yıldır birlik, beraberlik içerisinde kardeşçe huzur barış içinde yaşadıklarını ifade etti.

Vali Atik, bu tür projelerin ülkenin en doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar kardeşliği, dostluğu ve dayanışmayı pekiştirdiğini ifade ederek, “Projeyi başlatan ve her aşamasında bizlere destek veren başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ ya, Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu‘na,  Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç’e, Yomra Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sağıroğlu’na Trabzonspor Kulüp Başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu, kulüp yöneticileri ve teknik heyete, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Yusuf Turgut’a, Trabzon basınına, Kardeşlik projesi koordinatörü Ahmet Külekçi ile Canan Kalaycı ve Turgay Beşyıldız’a projede emeği geçen adını sayamadığım tüm kişi ve kuruluşlara Siirt halkı adına teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

Vali Atik, projenin taçlandırılması amacıyla Nisan ayında Trabzon ilinde “Fıstık Festivali’nin yapılmasını hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.