Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Havalimanı Çalışmalarını Yerinde İnceledi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, çalışmaların devam ettiği Siirt Havalimanını yerinde denetleyerek, incelemelerde bulundu.

Siirt Havaalanı İşletme Müdürü Necati Algül ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Atik, havalimanında devam eden teknik alt yapı çalışmaları ile pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Havalimanında çalışmaların hızla devam ettiğini kaydeden Vali Atik, hedeflerinin; havalimanının en kısa sürede uçuş trafiğine açılmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serhat 5 yıl önce

ya Allah sizi bildiği gibi yapsın ne oldu bitmedimiy ya 2 yıldır kapalı yazıklar olsun Allah bizi bir daha böyle sahipsiz memleket bürokratlarına nasip etmesin sahipsiz memleket nerde milletvekilleri il başkanı sadece onları taziyede veya düğünlerinde ve eğlenmek için etkinliklere giderler başka yapıkları bişe yok nedir siirt tanıtımı siirt günleriymiş hepsi yalan dolan hepsi rant yazık ayıp gözler herşeyi görüyor

Avatar
Hamdi 5 yıl önce

Yüzyılın Projeleri bile bir-iki yıl erken bitiriliyor. Kıytırık bir Pist uzatma işi ise bir türlü bitirilemiyor. Sorun mütahitte mi yöneticilerde mi. Bence at sahibine göre kişner.

Avatar
Hüseyin 5 yıl önce

Sanırsınız Türkiyenin dördüncü büyük havaalanı yapılıyor yahu bilen büyüklerimizin anlattığına göre pist ilk yapıldığında çok daha kısa pistle uçak yıllarca inip kalkmış şimdi yıllardır kaç defa pist uzatılıyormuş ve havaalanı kapalı vaçılışı için verilen tarihlerin hiç biri tutmadı ayıp be bu ne cidiyesizlik Vali efendide geçenlerde habercilerin önünde havaalanına gitmişti habercilerin önünde müteahhide telefonla fırca atmıştı SONUÇ değişen bir şey yok yine müteahhitin dediği gibi yürüyor ve efendilerden bu defa çık yok Siirt bu vurdum duymazlığı hak etmiyor yazıktır ayıptır günahtır bir atiila koç vali vardı yse imkanlarıyla havaalanı yapmıştı ve seferleri başlanmıştı yıllar önce neredesin atilla koç