Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Halkla Buluşma Ziyaretlerine Kurtalan İlçesinde Sürdürdü
banner229

Vali Ali Fuat Atik, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Eruh, Şirvan ziyaretinin ardından Kurtalan ilçesini ziyaret ederek, bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Kurtalan Kaymakamı, İhsan Emre Aydın,  Belediye Başkanı Nevzat Karatay, kurum Müdürleri, bazı STK temsilcileri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Atik, ilçe kaymakamlığına yeni atanan İhsan Emre Aydın’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE TOPLANTI DÜZENLENDİ

İlçe Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra Kurtalan Öğretmenevi konferans salonunda, Mahalle ve Köy muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarların sorunlarını masaya yatıran Vali Atik, Kurtalan Tulumtaş gurup köy yolları ile diğer köylerimizin alt ve üst yapı taleplerinin bütçe imkânları dâhilinde değerlendirileceğini belirtti.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Muhtarların önemli görev ve sorumluklar taşıdığını hatırlatan Vali Atik, amaçlarının vatandaşların hür iradesi ile demokrasi şöleni içinde özgürce oy kullanmalarını tesisi etmektir. Bu yönde il genelinde her türlü güvenlik önleminin alındığını kaydetti.

Daha sonra Vali Atik, Muhtarlara söz vererek, sorun talep ve önerilerini dinledi.

Mahalle ve Köy Muhtarları ile düzenlenen toplantının ardından Vali Atik ve beraberindeki heyet, Kurtalan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu.

İftara katılan vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinleyen Vali Atik, iftar programına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

ESNAFLAR VE VATANDAŞLAR ZİYARET EDİLDİ

Vali Ali Fuat Atik beraberindeki heyet ile birlikte, Kurtalan ilçe merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Kurtalan 15 Temmuz Demokrasi Parkında vatandaşlarla sohbet eden Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe merkezinde çarşı esnafını ziyaret etti.

Bazı vatandaşların taleplerini yetkililere not aldıran Vali Atik, “Kurtalan ilçesinin her geçen gelişerek, daha da güzelleştiğini Kaymakamlığımızla iyi bir koordinasyon ve işbirliği içinde çalışan Kurtalan Belediyesi halkın müşterek ihtiyaçlarını karşılayan önemli projeleri hayata geçirdiğini ifade ederek, alt ve üst yapı çalışmaları yanı sıra ’15 Temmuz Demokrasi Parkı’ bunun en güzel örneğidir. Emeği geçen başta Belediye Başkanı Nevzat Karatay’a ve tüm kurum ve kişilere teşekkür ederim.” dedi.

Vatandaşlarla sohbet eden Vali Atik, birlik ve beraberlik ve kardeşliğe vurgu yaparak, Kurtalan ilçesinin tarım ve hayvancılık alanında gelecekte önemli bir ticaret merkezi olacağını sözlerine ekledi.

Vali Atik’in Kurtalan ilçe ziyaret programına İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Erol Ürküt, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü M. Şükrü Uras eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kurtalanlı 6 yıl önce

Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin