Bu haber kez okundu.

Vali Atik,  Halk Gününde Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen halk günü toplantısında vatandaşların sorun, talep ve şikâyetlerini dinledi.

Vatandaşların talep, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, düzenlenen halk günü toplantısı, Vali Ali Fuat Atik Başkanlığında yapıldı. Halk gününde Vali Atik’e sorunlarını anlatan vatandaşlar özellikle iş talebi, barınma yardımı sağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek istediler.

Vatandaşları tek tek kabul ederek, sorunlarını dinleyen Vali Atik, sorunların çözümü noktasında bütçe imkânları dâhilinde yardımcı olacaklarını belirterek, kurum amirlerine talimatlar verdi.

Devletin sıcak yüzünü, adaletini, sevgisini vatandaşlara en iyi şekilde yansıtmak istediklerini belirten Vali Atik, halkımız ile buluşma noktasında yaptığımız bu çalışmalar devam edecektir. Vatandaşlarımızın sorunların çözümü noktasında da işin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Vali Atik ile görüşen vatandaşlar sorunlarını dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür ettiler. Halk günü programında, Vali Yardımcıları Zihni Yıldızhan, Lokman Düzgün, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ve kurum amirleri hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
faruk atlağ 4 yıl önce

maşAllah çok güzel yardımcı oldular
Allah var etsin onları rabbim başımızdan eksik etmesin sn. valimizi ve kurum amirlerini ben sorunumu hal ettiler maşAllah .SSSSS