Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Güvenlik Korucularıyla Bir Araya Geldi
banner229

İl, ilçe ve Köy genelinde görev yapan güvenlik korucularının katıldığı istişare ve değerlendirme toplantısı, Vali Ali Fuat Atik’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Siirt Valiliği Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda; 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde alınacak güvenlik tedbirleri, güvenlik korucularının yaptıkları çalışmalar, yaşadıkları sorunlar ile bunların çözüm yolları ele alındı.

Vali Atik, Güvenlik korucularına hitaben yaptığı konuşmada, kahraman güvenlik korucularının büyük fedakârlıklar içerisinde her zaman Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte omuz omuza bölücü terör örgütüne karşı kahramanca görev yaptıklarını belirtti.

Güvenlik Korucularımızın özlük haklarında önemli iyileştirmeler yapıldığına dikkat çeken Vali Atik, birlik, beraberlik mesajları vererek, kararlılıkla sürdürülen terörle mücadelede polis, asker ve güvenlik korucularının iyi bir koordinasyon içinde çalıştıklarını ifade etti.

Güvenlik Korucularının görev ve sorumluluklarını da hatırlatan Vali Atik, kanunlarla belirlenmiş yetki ve sorumluluklarının dışına çıkarak suç işleyenler mutlaka kanunlar çerçevesinde cezalandırılacağını sözlerine ekledi.

Toplantıda, güvenlik korucularına tek tek söz veren Vali Atik, kendisine iletilen sorunları yetkililere not aldırdı.

VALİ ATİK, GÜVENLİK KORUCULARINI İFTARDA AĞIRLADI

Vali Atik, Siirt Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında Güvenlik Korucularını Polis evinde ağırladı.

Vali Atik terörle etkin mücadelede güvenlik korucularımızın önemli bir rol aldıklarını ve bunu da başarıyla yerine getirdiklerini belirterek, kendilerine başarılar diledi.

Devlet olarak her zaman güvenlik korucuların yanında olduklarını kaydeden Vali Atik, kendileri ile sohbet ederek, sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.