Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Gazetecilerle Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, "Siirt Havalimanında çalışmalar bitme aşamasında. Sömestir tatili dönüşü Siirt'e gelecekler inşallah uçakla gelecek diye düşünüyorum." dedi.

Vali Atik, bir kafede 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayıyla kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın mensuplarının gününü kutlayan Atik, il dışında olduğu için programın geç düzenlendiğini söyledi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Atik, kentte uçak seferlerinin düzenlenmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Siirt Havalimanında çalışmalar bitme aşamasında. İnşallah terminal binasını da yaptıracağız, bunun gayreti içindeyiz. Sömestir tatili dönüşü Siirt'e gelecekler inşallah uçakla gelecek diye düşünüyorum." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
koçer hamo 5 yıl önce

yav gazteciler birine taktımı rezil etmek için her türlü açığ ararlar birini vezir etmek içinde o kişinin onlara olan yakınlığı davranışı selam ve muhabbeti çok önemli Allah bizleri kötülüklerden korusun gerçekten memleket için çalışıp yararı olan yazılar haberler yapan gaztecilerin günü kutlu mutlu olsun ama sadece kendi egosu için kendi beklentisinin gerçekleşmesi için kendi menfeatini memleket menfeati önünde görenlerin günü hayırlı olmasın kutluda mutluda olmasın hakkımız varsa helelde olmasın

Avatar
Arap Kemal 5 yıl önce

KOÇER HAMO çok güzel özetlemiş bende ona aynen katılıyorum durmak yok yola devam bu arada omer kardeş geçmiş olsun

Avatar
Osmanlı Kemal 5 yıl önce

vAllahta billahta gaztecilerden çekinen onlara hoş görünmek isteyen ama aslında samimi olmayan o kadar çok kimse varki etkin ve yetkili baksana aramayan kalmamış memlekette şunu bilki bunların hepsi samimiyetten değil azı samimiyetten çoğu şirin görünmekten geliyor bende hem KOÇER Hamoya Hem arap kemale sonuna kadar katılıyor ve tasdik ediyorum bir osmanlı torunu olarak haydi geçmiş olsun