Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Galatasaray Taraftarı Engelli Gencin Hayalini Gerçekleştirdi
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği Ömer Efe’yi verdiği Galatasaray-Trabzonspor maçını izleme sözünü yerine getirdi.

Vali Ali Fuat Atik, Galatasaray taraftarı bedensel engelli Ömer Efe ile birlikte İstanbul’da oynanan Galatasaray-Trabzonspor süper lig maçını şeref tribününden birlikte izledi.

Bedensel engelli Ömer Efe ile birlikte maçı izleyerek kendisiyle sohbet eden Vali Atik, Ömer kardeşimizin mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşadığını söyledi.

Vali Atik, engelli kardeşlerimizin bu tür sosyal ve sportif etkinliklere doğrudan katılımı yönünde valilik olarak desteklerin devam edeceğini sözlerine ekledi. Bedensel engelli Ömer Efe ise Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasını büyük bir heyecanla izlediğini bundan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, Vali Atik’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Vali Atik, daha öncede engelli Ömer Efe’yi makam aracına bindirerek, şehir tutu yapmış, Bal Ligi’nde mücadele eden Siirt İl Özel İdare Spor maçlarını birlikte izlemişlerdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.